Avatar
:

A Viva Veu

Likes

Posts tagged Nou disc

El nou disc d’Alva Noto i Ryuichi Sakamoto, “Summvs” (Raster Noton), ja és a Spotify

Escolteu-lo fent clic aquí només si teniu connexió premium o unlimited. No perquè no estigui disponible en versió open sinó que un disc d’aquestes característiques mereix màxim respecte i concentració. No seria just que un anunci trenqués el fil argumental que crea la música d’aquest combo tant potent.

Neoclassicisme, experimentació i avantguarda van junts de nou gràcies a la cinquena col·laboració entre aquests dos artistes pel segell alemany Raster Noton, bressol del minimalisme electrònic i avantguarda sonora. “Summvs" és, doncs, el cinquè treball des de que l’any 2002 decidíssin ajuntar-se.

si us interessa adquirir una còpia física del disc el podeu comprar Bleep. Per últim, només fa falta recordar que el proper dia 9 de juny seran a la clausura del Festival Sónar dins el festival Grec gràcies a la co-producció que renoven enguany, tot havent-la iniciat l’any passat.

Recordeu que podeu veure les nostres recomanacions per la programació del Sónar aquí.

Wild Beasts  - “End Come Too Soon és l’última cançó del nou disc de Wild Beasts, i tot i no ser el single de l’àlbum a nosaltres ens sembla una obra mestra. Estructures senzilles melodies gens barroques, melancolia i molta atmosfera. Van fitxar per Domino en el seu anterior disc i actualment acaben d’editar un nou treball que no està gens malament, sobretot per escoltar mentre veus passar la tarda, estirat mandrós al sofà.

Ja disponible el nou single “Cleopatra" (@LaCastanya) de Me & The Bees. Tal com anunciàvem fa un mes en aquest post, avui al concert de Chain & The Gang que Me & The Bees telonejaran al Sidecar, s’hi podrà adquirir el nou EP de la banda, que inclourà la cançó “Cleopatra”, que podeu escoltar aquí mateix i que estarà planxada en una preciosa edició en vinil com la que adjuntema a la fotografia.

Sembla ser que aquest EP ha estat possible gràcies a cançons descartades durant l’edició del seu disc debut “Fuerza Bien" (La Castanya, 2010) - setè millor disc nacional segons A Viva Veu-.

Me & The Bees - “Cleopatra”

Recordeu que avui, a partir de les 21:30 teniu cita amb Seward A Viva Veu. Per fer menys curta l’espera us adjuntem un teaser promocional del primer disc de Seward, que sortirà a la venta ben aviat i que durà per títol “Home”. No en sabem res més. Probablment avui sortim de dubtes.

El vídeo és un resum dels millors concerts de la banda. Hi surten imatges del seu pas pel BAM, l’Heliogàbal o el Primavera Sound, entre d’altres. Us recomanem que hi feu una ullada i que no us perdeu el concert d’avui ja que reinventaran el seu repertori al format acústic. Com molt bé sabreu, Seward és un grup que musicalment tendeix molt a la grandiloqüència. Gaudeix de molta èpica i instrumentalització. Avui hem parlat amb l’Adriano, el seu frontman, i ens ha dit que l’adaptació al format A Viva Veu ha estat molt fidedigna.

Recordeu, avui a les 21:30 al Fantástico. Entrada lliure però que el públic pot pagar el que consideri convenient.

Next page Something went wrong, try loading again? Loading more posts