Avatar
:

A Viva Veu

Likes

Posts tagged electrònica

Vídeo de l’actuació d’EVOL, de la última edició del Cap Sembrat VI a la Sala Moog de Barcelona. L’hem recuperat mitjançant un tuit d’Arnau Sala. EVOL és un projecte personal de Roc Jiménez Cisneros on convergeixen estils com l’electrònica de sintetitzadors i baixos gruixuts.

Demà anirem al @Mira_Festival, esperem poder-vos-en parlar la setmana que ve a www.avivaveu.com

L’espai on es celebra, el Fabra i Coats és una de les infraestructures més impressionants inaugurades recentment a Barcelona. Una antiga colònia indústrial, actualment al servei de la creació artística. Recuperada durant la passada edició de la Red Bull Music Academy, actualment és a mans del govern municipal, els quals van convertir l’espai en una de les fàbriques de la creació. El tear que ha preparat el festival i que nosaltres us adjuntem, il·lustra molt bé aquesta transformació de l’espai, que per cert ha estat rehabilitat recentment.

Podeu consultar la programació del festival en aquest enllaç. Començarà a les 16:00 i s’allargarà fins a quarts de dues de la matinada. Electrònica i arts visuals.

El dia 27 de juliol Jamie Lidell serà a l’Apolo de Barcelona. Sens dubte el millor escenari per un artista de les característiques d’aquest sorprenent músic anglès. Soulman electrònic, fanàtic dels beats i obsessionat pel funk i disco en terrenys tant heterogenis i separats com l’àmbit experimental i la música de ball. Serà una cita inel·ludible per tots aquells que renunciïn anar a la primera cita del Fly Me To The Moon del Poble Espanyol.

Lidell presentarà en directe “Compass”, un àlbum editat l’any 2010 sota el suport discogràfic de Warp. El vídeo que us adjuntem al post és un enregistrament pel web nordamericà “From The Basement”. Hi podem observar les fantàstiques virtuts d’aquest músic que tanta versatilitat assoleix en els seus directes en solitari (veure el vídeo).

Serà una gran nit. Nosaltres ja us hem avisat. 27 de juliol, a un preu de 23€ (anticipada) o 27€ a taquilla

Escolteu la nova cançó de Gold Panda, “MPB”

La va publicar ahir mateix per descarregar de forma gratuïta. Després del gran èxit del seu disc "Lucky Shiner" (millor disc d’electrònica del 2010 segons el nostre criteri), i un estiu ple de dates en festivals i sales d’arreu de la geografia internacional, aquest productor anglès ha tingut temps d’enllestir aquest track que conserva un caràcter molt similar a les produccions que havia publicat fins ara. La seva música ens treu la son de les orelles, ens desperta i ens revitalitza, és everfescent i càlida. L’esperit popular amb la que ha concebut sempre totes les seves produccions és el que sedueix a públics tan heterogenis.

Ens n’anem a dinar amb Ford & Lopatin. Concretament amb la cançó que han escollit com banda sonora del primer vídeoclip del seu esperadíssim àlbum debut, “Channel Pressure" (Mexican Summer/Software, 2011) que podeu escoltar a Spotify i que agradarà a tots aquells estrictament fascinats pels revival dels vuitanta. Disco i còsmic que s’ajunten per esdevenir el següent pas d’aquell grup que prèviament es va anomenar Games i que van treure un fantàstic EP però que per raons legals van haver de canviar-se el nom al que tenen actualment. El grup, que vam tenir el plaer de veure en directe el passat Primavera Sound 2011, està format per una parella, el cinquanta percent de la qual és Daniel Lopatin que també actua sota l’àlies d’Oneohtrix Point Never, un altre revival estrictament còsmic, molt interessat en reinterpretar clàssics de kraut-ambient dels setanta i amb un directe més que respectable, tal com vam poder veure al Primavera Sound.

La nova cançó de Zomby - “Natalia’s Song" és esplèndida. Fantàstica, envolvent i mística. No el coneixíeu a Zomby? Bé doncs, no és la primera vegada que us en parlem. De fet fa unes setmanes us en vam parlar en aquest post on presentàvem l’avenç del que serà el seu nou treball, "Things Fall Appart”, amb la cançó on col·laborava amb Panda Bear.

Us avisem que en el cas d’estar interessats en la còpia en format físic d’aquest disc us hauríeu d’afanyar a buscar-lo per alguna web com Insound, on actualment sí que el tenen. És una edició limitadíssima en vinil de 10”

Next page Something went wrong, try loading again? Loading more posts