Avatar
:

A Viva Veu

Likes

Posts tagged vídeo

Aquest és el resum de l’espectacle “La Caputxeta Galàctica" que es va presentar el passat 5 de novembre al MiRA! Festival.

Nou vídeoclip de @PauVallve en exclusiva per @Waaautv

El web Waaau TV presenta avui en exclusiva el nou clip de Pau Vallvé, dirigit per @AlbertLloreta i amb el suport en l’edició del mateix Pau Vallvé. L’excel·lent treball “2010”, publicat per Amniòtic Records tot just farà gairebé un any. L’èxit evident del disc culmina aquest proper mes de desembre amb un concert de comiat de gira a L’Auditori.

El vídeo és de la cançó “Amics dels cirerers”, que narra una dolça història de desamor amb una connotació personal evident, en la qual el propi Pau es sincera davant la vida amb un diari en format musical. No us el perdeu!

Se’ns havia passat per alt, però aquesta és la presentació de la pel·lícula que Canada ha rodat pel Día de la Música Heineken de Madrid. La pel·lícula s’estrenava el passat 21 de juny, i tot i que no hem tingut l’ocasió de veure-la, pinta prou bé. Si no és que la fórmula i els stereotips de Bimbo de Canada no apareixen fins a esgotar la pantalla, que seria prou previsible, també.

No podem passar per alt aquest vídeo que fa uns dies que corre per l’univers cibernètic i ens ha robat el cor, anomenat “L’Equip Petit”. La història és ben senzilla: un equip de futbol infantil que no marca mai gols i perd tots els partits. Però la realització és enorme.

L’apunt: la banda sonora comprèn les cançons de Karen O and The Kids per Where The Wild Things Are (gran banda sonora, per cert) i “Tonight You Belong To Me” de Patience and Prudence.

Gaudiu-lo; és un regal pels ulls.

Ens agrada el nou vídeoclip de Mazoni (@bankrobberbcn). És de la cançó “Totsants" i ha estat realitzat per Mai Balaguer i Jordi Fàbregas. La cançó està inclosa al seu últim treball “Fins que la mort ens separi" (Bankrobber, 2011) i es pot apreciar aquesta maduració que disc rere disc assoleix la música del músic Bisbalenc. En la cançó del clip, Mazoni s’endisa en un univers clàssic on la psicodèlia hi juga un paper principal. No només per la seva música, que a més guanya cos, sinó que es veu clarament traduït en imatges. El vídeo és una reproducció molt fidedigna del que sona en imatges. El vestuari, la fotografia i l’ambientació estan molt ben aconseguits.

Recordem que Mazoni actuarà properament al Palau de la Música (21 de maig) dins la programació del Festival de Guitarra, on regalarà a tots els assistents un disc amb tres temes inèdits.

Believer' és el nou vídeo de John Maus, el compositor nordamericà hereu de l’escena alternativa de Brooklyn i que sovint ha treballat colze a colze amb Ariel Pink i que ja ens ha sorprès amb els seus àlbums en solitari. Fa unes setmanes ja vam avançar que tenia nou disc i que titularà “We Must Become the Pitiless Censors of Ourselves”. Ja us en vam fer una prèvia en aquest post, on avançàvem ‘And The Rain’, un tema fosc i melancòlic, certament diferent al que ens aporta ara i que han fet públic bastants blocs americans aquesta tarda. El nou tema que s’ha difós per la xarxa duu per nom Believer’, i sembla que serà l’últim tall del disc. La cançó que podeu descarregar al seu soundcloud ve acompanyada d’aquest vídeo i unes tornades força èpiques i que dins la lluentor de les melodies amaguen una foscor moltparticular, la de l’univers de John Maus. L’americà, a més, ens ha fet pública la portada del disc que us adjuntem a continuació, i que per cert ens encanta!

Next page Something went wrong, try loading again? Loading more posts